×

Поля Кинова е изключителен творец, който създава уникални сватбени рокли и елегантни официални тоалети, които са изцяло ушити и избродирани на ръка .

Поля Кинова е носител на Златна игла за 2019 в категория Булчинска мода!

Зад името на PALOMA FASHION стои дизайнера на модната къща, а именно Поля Кинова. Тя е дипломиран моделиер-конструктор и повече от 20 години създава красиви сватбени и официални тоалети. От 15 години има своя марка, за която твори и работи успешно.

Поля Кинова е носител на престижната модна награда Златна Игла за 2019 в категория Булчинска мода.

Работата на Поля Кинова се откроява с това, че тя умело и прецизно изпипва до най-малък детайл всяка една създадена рокля. Първо правило на перфектната рокля е перфектната кройка!

PALOMA FASHION  многократно представя колекции в престижни модни събития, а ежегодното ревю на модната марка се превърна в традиция.По повод десет години творческа дейност през 2015г. Модна къща PALOMA FASHION беше отличена от Академията за мода с  грамота за високо качество и професионализъм в модния дизайн .

В своята работа дизайнерката умело съчетава перфектно изпълнение и модерен дизайн. Целта на ателието е да създава елегантни и интересни модели, с които да се разкрие индивидуалността и да се подчертае характера и вкуса на всеки клиент. Приоритет в работата на PALOMA FASHION са изцяло ръчнo изработените декорации в моделите. Стилът на PALOMA FASHION е запазената й марка. Линиите са изчистени, материите – подбрани винаги с вкус. PALOMA FASHION e неподправена, различна и иновативна и със самочувствие подарява стил и красота! Модния бранд се е посветил със страст и отдаденост в сбъдването на Вашите желания! Роклите се изработват индивидуално за всеки клиент. Всяка рокля е ушита да бъде единствена и неповторима!

„Вдъхновение и стимул да продължим напред и нагоре през годините са ни давали многобройните ни клиенти. Онзи деликатен и специален момент, в който виждаш, че дадена рокля е всичко, за което човекът насреща е мечтал. Това поражда желание да създаваме нови и нови още по-красиви, креативни и различни модели. Ще продължаваме да споделяме красота!”

Приказна, изключителна и незабравима това е PALOMA FASHION!

Ние от Paloma Fashion вярваме, че всяка една рокля има душа!

TOP