Бални рокли 2023/2024

Бални рокли 2023/2024

Бални рокли 2023/2024

„Queen of Paloma“

 

 

Бални рокли 2023/2024 и  новата ни колекция „Queen of Paloma“ е налична в нашия бутик.

Вдъхновени от женската красота и силата на всяка дама, създадохме тази неповторима колекция от уникални бални абитуриентски рокли. Рокли с имена на кралици, които са оставили траен отпечатък във времето, в което са властвали. 

Елегантни визии, прибрани силуети, много блясък и лукс, това е определението за новата ни колекция от бални рокли. Дантелени русалки, изящни деколтета и дълбоки цепки са в основата на  колекцията. Всяка рокля е създадена да бъде единствена и неповторима. Силуетите пефектно подчертават вашите извивки и създават усещане за женственост и уникалност. Материите са висок клас, ръчно бродирани дантели с много блясък, които излъчват лукс и разкош. В колекцията дизайнер Поля Кинова, която е  носител на най-престижната награда в света на българската мода “ Златна игла“ умело съчетава различни акценти. От фини перца,  които летят около роклята до блестящи кристали и камъни, които омагьосват със своя блясък.Роклите, излъчват неповторим чар и неподправеност. Рокли, с които всяка абитуриентка ще изрази себе си и ще покаже своята уникалност. Моделите са за момичетата, които са готови да хвърлят толкова светлина в очите на присъстващите, че да виждат само тях. Роклите са изработени от дантела, кристални мъниста и метални текстури, които са топ тренд и допринасят гарантиран ефект за запомняща се атрактивна визия. 

Неповторимата, обаятелна и чаровна Мис Свят България 2017 -Вероника Стефанова (Miss World Bulgaria 2017 – Veronika Stefanova) застана

зад обектива на модния фотограф Теди Грозданов. 

Бъдете кралицата на бала изберете своята рокля от новата колекция бални рокли 2023/2024 на Paloma Fashion „Queen of Paloma“.

Коя кралица избирате да бъдете Вие?

Paloma Fashion

Абитуриентски рокли 2023/2024