Бални рокли 2024

бални рокли 2024

Бални рокли 2024

„SPARK OF LIGHT“- COUTURE COLLECTION

 

 

Абитуриентски рокли 2024 | Paloma Fashion

 

SPARK OF LIGHT“ е новата колекция бални рокли 2024 на дизайнер Поля Кинова.

Тази колекция е ода за най-силното, светло и всепоглъщащо чувство. Чувството да бъдеш уникална и различна! Вдъхновяващо усещане!Новата дизайнерска колекция е изпълнена с модели, които са изработени в единични бройки, създадени от фини коприни и полупрозрачни ръчни дизайнерски дантели и следват извивките на тялото.

Черно и бяло са вечна класика, идеални за дамите желаещи по -строго излъчване, но пък са подходящи за всяко събитие.Лилавото е царствен цвят, носи нежност и настроение. Носете го, ако искате да изглеждате като истинска кралска особа.Сребристи и златисти нюанси за по-уверените дами. Пастелни нюанси, които винаги са предпочитани.

За Вас дами Поля Кинова е сътворила прекрасни модели с корсетна конструкция, рокли в елегантен и тип русалка силует, с изящни голи гърбове, асиметрични акценти, дълбоки цепки и феерични стелещи се копринени кейпове.

Лекота и комфорт лъха от колекцията сред изобилие от ръчно изработени елементи, камъни, блясък, различни текстури, детайли излъчващи лукс и разкош, детайли от които не можете да отместите поглед!

Симфония от нови смели дизайни създадени за дамите със свободен дух, елегантни форми, които имат за цел да подчертаят тези им черти. Аксесоари като прозрачни ръкавели над лакътя, допълват композициите.

Когато избирате рокля е важно да изберете такава, която кара Вас да се усмихвате всеки път, щом я погледнете, такава, която Ви дава възможност да се движите уверено и със самочувствие.

Бъдете под светлините на прожектора с най-прелестната рокля!

Изберете Paloma Fashion!

Зад обектива на модния фотограф Теди Грозданов застана Мис Свят България Кристияна Йорданова – модел и лице на колекцията.

 

Бални рокли на Paloma Fashion

Абитуриентски рокли 2024