ЕЛЕГАНТНИ РОКЛИ / READY TO WEAR

Елегантна рокля

Елегантни рокли/Ready To Wear

Поля Кинова с удоволствие ви представя една различна колекция от елегантни рокли, която е ориентирана към всички дами, които искат да изглеждат модерно и стилно, в същото време да са облечени качествено и комфортно. PALOMA FASHION пуска нова лимитирана модна линия от елегантни облекла, които съчетават в себе си изящност и изискана красота. В офиса, в дискотеката на сцената, важни за нас са стилът, качеството и комфорта.

Колекцията включва рокли, сака, панталони и блузи, които са подходящи за носене и във всекидневието. Роклите са с дължини около и над коляното, в прав силует и А линия. Закачливите чупки и плохи придават лек обем на аутфитите, а различните дължини ръкави, шал яки, детайли и акценти създават усещането за финес. Материите, които съчетава дизайнерката са вълна, букле, кашмир, сурова коприна и дантела – много меки и удобни.

Наличните модели са в EU размер 34. Моделите се изработват по индивидуални размери! Не се колебайте да се свържете с нас за допълнителни въпроси. Всеки един модел от колекцията може да се изработи от друга материя и в друг цвят, попитайте ни за възможни опции. Приоритет на марката през годините е създаването на рокли за различни поводи по индивидуални размери.

ЕЛЕГАНТНИ РОКЛИ  /READY TO WEAR

Paloma Fashion