PALOMA FASHION изпълнява уникални сватбени рокли и официални тоалети, такива които ще са специално за Вас и ще покажат вашият неповторим стил .

Поля Кинова, дизайнер на сватбени рокли Paloma Fashion

Зад името на PALOMA FASHION стои дизайнера на модната къща, а именно Поля Кинова. Тя е дипломиран моделиер-конструктор и повече от 20 години се занимава със създаването на красиви тоалети. От 12 години има своя марка, за която твори и работи успешно. Работата на Поля Кинова се откроява с това, че тя умело и прецизно изпипва до най-малък детайл всяка една създадена рокля. Първо правило на перфектната рокля е перфектната кройка! Участвала е многократно на различни модни събития в страната. На свое самостоятелно ревю по случай 10 години творческа дейност, бе отличена лично от Проф. Любомир Стойков с грамота за високо качество и професионализъм в модния дизайн. В своята работа дизайнерката умело съчетава перфектно изпълнение и модерен дизайн. Целта на ателието е да създава елегантни и интересни модели, с които да се разкрие индивидуалността и да се подчертае характера и вкуса на всеки клиент. Приоритет в работата на PALOMA FASHION са изцяло ръчнo изработените декорации в моделите. Стилът на PALOMA FASHION е запазената й марка. Линиите са изчистени, материите – подбрани винаги с вкус. PALOMA FASHION e неподправена, различна и иновативна и със самочувствие подарява стил и красота! Модния бранд се е посветил със страст и отдаденост в сбъдването на Вашите желания! Роклите се изработват индивидуално за всеки клиент. Всяка рокля е ушита да бъде единствена и неповторима!

„Вдъхновение и стимул да продължим напред и нагоре през годините са ни давали многобройните ни клиенти. Онзи деликатен и специален момент, в който виждаш, че дадена рокля е всичко, за което човекът насреща е мечтал. Това поражда желание да създаваме нови и нови още по-красиви, креативни и различни модели. Ще продължаваме да споделяме красота!”

Приказна, изключителна и незабравима това е PALOMA FASHION!

TOP