Бални рокли 2022/2023

Официални рокли 2022/2023

Бални рокли 2022/2023

CINDERELLA

Абитуриентски рокли 2022/2023 | Paloma Fashion

 
Колекцията ни от бални  рокли 2022/2023 е послание към всички млади момичета, на които им предстои бал.
Бъдете себе си и завладейте околните с неотразим вътрешен чар!
Моделите, които дизайнер Поля Кинова създава са ефирни, въздушни, романтични, секси и елегантни.  В колекцията ви представяме модели, с които ще се чувствате комфортно и специални на вашия бал.

Колекцията ни бални  рокли 2022/2023 е съчетание на дълги тюлени рокли в различни цветове. Русалки от дантела с цепки. Късите ни бални рокли са истинско вдъхновение. Разнообразие от цветове и материи. Нежни нюанси на пудрено розово, светло синьо, тюркоазено зелено, нюанси на лилавото.Декорациите са фини и изцяло създадени на ръка. Формите на деколтета са красиви бюстиета, V-линии, дълбоки гърбове и красиви шлейфове.

Ние създаваме спиращи дъха официални рокли за модерни млади дами като вас . Позволете ни да облечем вашите мечти.

В бутика на PALOMA FASHION  ще откриете вашата мечтана бална абитуриентска рокля измежду богатия избор на колекции. Така също при нас можете да поръчате желания от вас модел и той да бъде създаден по ваши лични размери. Можете да уговорите лична консултация-среща с дизайнер Поля Кинова, която с богатия си опит и идеи ще ви насочи да направите правилния избор на официалната рокля.

При нас можете да запазите час за консултация, ако срещате трудност в избора на модел и цвят, които да са подходящи за вас и вашата фигура.
 
Моделите са налични за проба в нашия бутик- PALOMA FASHION!

Бални рокли на Paloma Fashion

Абитуриентски рокли 2022/2023