Сватбени рокли 2019 „THE ICE QUEEN“

Булчински рокли

Булчински рокли 2019 | Paloma Fashion

В зимната приказка на Поля Кинова

На изискано модно събитие, дизайнер Поля Кинова представи своята последна колекция от сватбени и официални тоалети за 2019г. – „Ледената кралица“.

Колекцията е една фантазия за блестящи приказни феи, обединяваща красотата и силата на жената с красотата и силата на природата.

Специално за събитието лице на приказното ревю бе топ моделът Петя Велкова. Тя като истинска кралица украси вида си със специално изработена корона с над 200 диаманта. Част от най-популярните и утвърдени модели в България представиха уникалните дизайнерски тоалети на Поля Кинова. За да бъде визията на жената неповторимо изящна, в колекцията за 2019г. дизайнерът буквално потъва в атмосферата на зимна приказка, представяйки въздушни рокли, наситени с пайети напомнящи за светлина и леден прах и които проблясват като ситен дъжд от безкрайна синева. Силуетите са елегантни и украсени  с полускъпоценни камъни, обемите премерени,  гърбовете и шлейфовете приковаващи погледа.Материите са леки и полупрозрачни, красиво ръчно бродирани дантели описващи клоните на дърветата разгръщащи се под лъчистия зов на утрото, обгръщаха тялото и ръцете, чувствено и умерено секси.

Вдъхновена от безкрайната и необятна красота на природата и приказната зимна гора, дизайнерката Поля Кинова представи богата палитра от нюанси на синьо, тюркоаз, седеф и сребро както и розово златистите нюанси на зимното утринно слънце.

Сватбени рокли 2019 | Булчински рокли на Paloma Fashion | Сватбена колекция THE ICE QUEEN 2019

Нова колекция сватбени рокли 2019 на Paloma Fashion и дизайнер Поля Кинова