Официални рокли 2019

Официални рокли

Официални рокли 2019 | Paloma Fashion

В зимната приказка на Поля Кинова

                                                                                                  „Ледената кралица“

Колекцията е една фантазия за блестящи приказни феи, обединяваща красотата и силата на жената с красотата и силата на природата.

За да бъде визията на жената неповторимо изящна, в колекцията за 2019г. дизайнерът буквално потъва в атмосферата на зимна приказка. Поля Кинова ни омагьосва, представяйки ни въздушни рокли. Модели  наситени с пайети напомнящи за светлина и леден прах и които проблясват като ситен дъжд от безкрайна синева. Силуетите са елегантни и украсени  с полускъпоценни камъни, обемите премерени,  гърбовете и шлейфовете приковаващи погледа. Материите са леки и полупрозрачни, красиво ръчно бродирани дантели описващи клоните на дърветата разгръщащи се под лъчистия зов на утрото, обгръщаха тялото и ръцете, чувствено и умерено секси. Деликатни апликации под формата на ледени късове и висулки украсяваха вечерните рокли и те сияеха като разцъфнало цвете в лунна нощ на сцената.

Вдъхновена от безкрайната и необятна красота на природата и приказната зимна гора, дизайнерката Поля Кинова представи богата палитра от нюанси на синьо, тюркоаз, седеф и сребро както и розово златистите нюанси на зимното утринно слънце. За декора и атмосферата на прекрасното ревю се погрижиха Йоана Томова-дизайнер флорист и нейният екип, които успяха с лекота и финес да ни пренесат в онази зимна приказка, която буквално оживя пред нашите очи и сътвориха един спиращ дъха декор.

Специално за събитието лице на приказното ревю бе топ моделът Петя Велкова. Тя като истинска кралица украси вида си със специално изработена корона с над 200 диаманта.

 Бални рокли на Paloma Fashion

Колекция официални рокли 2019