Официални рокли 2020

Официални рокли

Odilia

Бални и Официални рокли 2020 | Paloma Fashion

Дизайнерът Поля Кинова представи своята нова колекция от официални рокли 2020 „ОДИЛИЯ“ .

Моделите се отличават с елегантна линия на силуета, прецизни кройки и оригинални идеи. Съчетание на дълбоки деколтета и изразителни перфектно подчертаващи линията бюстиета са в основата на всеки един тоалет. От колекцията струят романтика, шик, дантелени мечти, пера, тюл, бохо елементи и нетипични цветове. Силуетите са много разнообразни, богато орнаментирани материи, ефектни декорации и магнетични съчетания на цветове. Безупречна ръчна изработка и съвременен стил дефинират новата модна колекция.

Лице на колекцията „ОДИЛИЯ“ е Марта Петкова – прима  балерината на „Националната опера и балет“. Тя даде началото на  модното събитие, танцувайки с финес под звуците на вечния Чайковски, превъплътена в Одилия. Въздействащия танц на примата  беше специален комплимент към всички гости, които присъстваха на събитието. Именно тази грациозност и изящност определят и новата колекция на Поля Кинова.

С магнетизъм и харизма , само както тя го умее, дългогодишното рекламно лице на марката  Гери Дончева откри дефилето като взриви залата с аплодисменти.

Специално участие в модния спектакъл имаше и Петя Велкова – топ модел и управляващ партньор в Goto Jewellery and Diamonds, която дефилира на сцената с една от най-емблематичните рокли от новата колекция  на талантливата дизайнерка, за да закрие представянето на официалната линия тоалети. Роклята е ярък израз за силата на жената през погледа на ято птици, които за да полетят, разперват своите криле и безгранично покоряват нови върхове.

Дизайнер Поля Кинова призовава: “Започнете нещо ново, бъдете дръзки, изпълнете мечтите си, надхвърлете ги и бъдете смели…“.

С колекция  „ОДИЛИЯ “ дизайнер Поля Кинова отбеляза 15 години творческа дейност!

Официални рокли на Paloma Fashion

Колекция 2020