×

Сватбени рокли 2021

FLAME

Страст и красота в новата булчинска колекция на Paloma Fashion!

Нежност, женственост и приказен романтизъм лъха от новата колекция, която е вече факт и с радост ви представяме FLAME 2021

Модели с красиви акценти, дълбоки деколтета, паднали рамена, дантела, тюл и блясък. Това описва новата линия  булчински рокли на дизайнер Поля Кинова за Paloma Fashion." Нашият живот е дим. Постоянно търсим пламъка. Без страст няма красота! "Flame е ясно и категорично послание към всички булки, които са непреклонни в своя избор и търсят искрата, палеща техния плам да кажат “Да!” на своята мечтана рокля в Paloma Fashion. Разкошни детайли, елегантни кройки, които изящно подчертават фигурата с финес. Обемни поли с приказни форми и богати бляскави дълги шлейфове. Впечатляващи голи гърбове, тънки презрамки, малки копчета и ръкави от тюлени воали-тази тенденция е истинско предизвикателство за романтичната булка. Цветовете, доминиращи в колекцията са платина, цвят чаена роза, нежни пастелни нюанси на синьо и резеда, както и класически нюанси на бяло и слонова кост.

За нас е удоволствие да ви споделим за работата по заснемането на колекция FLAME 2021. Магията сътвориха уникален екип от професионалисти. Зад обектива застана прекрасния ни модел Цвети Пеева. Романтичната и пламенна обстановка е дело на любимата ни Йоана Томова - флорист дизайнер, която с отворено сърце  ни подкрепя в новите ни проекти и създава приказни сцени и декори. Впечатляващите кадри, са дело на талантливия фотограф - Цветелина Делийска, която всеки път успява да улови и запечата най-вълнуващите и красиви моменти! За нас е чест и удоволствие, че винаги работим с уникални професионалисти и творци!

Сватбени рокли 2021 | Булчински рокли на Paloma Fashion | Сватбена колекция 2021

Нова колекция сватбени рокли на Paloma Fashion и дизайнер Поля Кинова

 

TOP