×

Сватбени рокли 2022

Сватбени рокли 2022 | Колекция EMOTION

 

Сватбени рокли 2022 “EMOTION“ е името на новата колекция сватбени рокли за 2022г. представена от PALOMA FASHION и дизайнер Поля Кинова.

Колекция “EMOTION“ 2022 е за булката, която иска да бъде едновременно завладяваща и очарователна в своя вълшебен ден. Ефирни, романтични, женствени, въздушни, леки и удобни това са част от моделите на талантливата дизайнерка Поля Кинова, която е носител на най-престижната модна награда “Златна игла“ в категория “Булчинска мода“.

Колекцията е вдъхновена от емоциите, любовта и блясъка на топлите слънчеви лъчи. Цветовете, които преобладават в новата колекция сватбени  рокли са нежно съчетани нюанси на екрю, телесно, карамел, пудра и нежно бяло. Роклите се отличават с фини ръчно изпипани декорации от перли, кристали и мъниста. Модерни визии, ефектни акценти и завладяващи силуети, това описва новата сватбена колекция “EMOTION“. Моделите в колекциите, които дизайнер Поля Кинова  създава са изцяло ръчно изработени и прецизно декорирани, а материите, които съчетава са висок клас изключително красиви дантели и ефирни платове. Винаги актуални за сезона,  акценти и цветове присъстват във всички модни предложения и подчертават визията на всеки един тоалет.

Ние създаваме спиращи дъха сватбени рокли за модерни булки като вас .Позволете ни да облечем вашите мечти.

В бутика на PALOMA FASHION  ще откриете вашата мечтана булчинска рокля измежду богатия избор на колекции. Така също при нас можете да поръчате желания от вас модел и той да бъде създаден по ваши лични размери. Можете да уговорите лична консултация-среща с дизайнер Поля Кинова, която с богатия си опит и идеи ще ви насочи да направите правилния избор на булчинскатa рокля.

 

Сватбени рокли 2022 | Булчински рокли на Paloma Fashion | Сватбена колекция 2022

Нова колекция сватбени рокли на Paloma Fashion и дизайнер Поля Кинова

 

TOP