Бални рокли

Бални рокли 2024

„Spark of light“2024

Бални рокли 

„Spark of light“2024

Ценови диапазон на колекцията– 1600лв.- 3200лв. 

Новата ни колекция бални рокли „Spark of light“ е налична в нашия бутик.

Забравете тъмнината, „Spark of light“ е новата колекция на дизайнер Поля Кинова за Paloma Fashion. Изпълнена с блясък и смелост, които изобразяват ентусиазъм, радост и растеж. Не е ли невероятно как тази колекция може да Ви достави толкова много радост чрез своите нюанси и форми. Тази колекция е ода на най-силното, светло и всепоглъщащо чувство. Чувството да бъдеш уникална и различна. Усещане, което вдъхновява, чувство, което няма граници! Новата дизайнерска колекция е изпълнена с модели създадени от страхотни дантели и блестящи материи, изключителни кройки, форми и текстури. Асиметрични елементи, дълбоки цепки, голи гърбове правят всяка рокля да бъде уникална, впечатляваща и стилна. Изобилие от ръчно изработени елементи, камъни, блясък, различни текстури, детайли, които излъчват лукс и разкош и детайли, от които не можете да отместите поглед! Тази колекция е за изключителната красота на всяко момиче. За нейната увереност и уникалност. Колекцията е симфония от нови смели дизайни и елегантни форми, които имат за цел да подчертаят тези и черти. Защото всяко младо момиче трябва да умее да оценява и да показва своята вътрешна красота.

Осмелете се да бъдете Вие, със своята уникалност и идентичност. Бъдете под светлините на прожектора с най-прелестната рокля…изберете Paloma Fashion! Всяка рокля е създадена да бъде единствена и неповторима.

Насладете се на новата бална колекция на Paloma Fashion!

Пробите са с предварително запазен час на тел. 0878149015 или през страницата www.paloma-fashion.com Открийте вашата бална рокля още сега!

Зад обектива на модния фотограф Теди Грозданов застана модела Фани Апостолова. За косата се доверихме на известния коафьор Мартин Бонев, а феята на красотата Джулия Ангелова се погрижи за грима.

 

 

 

Paloma Fashion

Абитуриентски рокли 2024